Home   Profiel   Tarieven   Contact/Route   Links    Informatie                                                   
Juridisch Adviesbureau 
Van der Velde
Ruimtelijk bestuursrecht
JAV

Juridisch Advies

Kantoor is gevestigd aan: Ulftseweg 24 - 7064 BD  Silvolde - Achterhoek - Tel: 0315 - 239910 -  info@vanderveldeadvies.nl - Algemene Voorwaarden Voorwaarden

 

Tarieven

 

Juridisch Adviesbureau Van der Velde (JAV) staat voor nuchtere en deskundige advisering op het gebied van het ruimtelijk bestuursrecht en het bouwrecht. JAV staat voor een no nonsens aanpak.

 

Dit gaat ook op voor de tarieven.

 

Van der Velde Juridisch Adviesbureau hecht eraan om in het eerste gesprek duidelijke afspraken te maken over de kosten. Een eerste gesprek wordt niet in rekening gebracht.

JAV kan u bijstaan in het voeren van bezwaar en beroepsprocedure's tegen een wel of niet verleende vergunning. Hierbij kunt u denken aan: bouwvergunningen, bestemmingsplannen, aanleg- vergunningen en andere ruimtelijke vergunningen. Bij de meeste gemeenten wordt gesproken van een zogenaamde omgevingsvergunning.

 

Het doorlopen van ruimtelijke procedures kan veel tijd in beslag nemen en soms veel specialistische kennis vragen. Het is handig om u eerst goed te laten adviseren. Ook bestaat de mogelijkheid om een gehele procedure aan JAV uit te besteden.

Begeleiden procedure
Bezwaar en beroep